Emanat: Začetek sezone

2019

Jan Rozman: Premetenje / Thinging foto/photo: Nada Žgank

Zavod Emanat novo sezono pričenja s polnim zamahom. Preden si koledarje čisto zapolnite, vas še mi (po)vabimo na vedno prijeten obisk tehnoburleske Tatovi podob in predstave Predmetenje Jana Rozmana ter na predstavitev dveh novih zvočnih izdaj Transversal Is A Loop Saše Spačal ter noise for strings Ide Hiršenfelder, ki ustvarja pod imenom beepblip.
Da se še pohvalimo: v tujini se bomo predstavili z gostovanjem predstave Mes(t)o glasu Irene Z. Tomažin na festivalu Pelzverkehr v Celovcu ter predstave Antigona Matije Ferlina na festivalu Dance Inn v Zagrebu. Jan Rozman pa bo v procesu razvoja nove predstave Odpiranja z ekipo en teden gostoval na rezidenci v Svetvinčenatu.
Aktivnosti nadaljujemo tudi na področju izobraževanja. Maja Delak bo ena izmed mentoric programa PARL, del katerega bodo tudi odprta predavanja in javne predstavitve umetnikov. Od oktobra naprej pa bodo ponovno potekale delavnice za otroke in odrasle. Spremljajte novosti na naši spletni strani ali pa se prijavite na Emanatove novice.
Vabljene-i!

SLIKE