Ho Ho Ho!

2019

Tatovi podob / Image Snatchers Foto / Photo: Nada Žgank

Dobri trije možje in lučke naj vas v decembru ne odvrnejo od tistega, kar šteje. Vabljeni na druženje ob Emanatovih predstavah in dogodkih!

"Hormonski motilec v razkroju" bo v predstavi Tatovi podob predstavljajo: Življenja in smrti HPD-ja že v začetku meseca naznanjal prihod odrešenika. Ponovitvi predstave bosta v Mariboru in Ljubljani. Zabava leta, ki jo prirejajo Tatovi podob je RAZPRODANA! Imamo sicer listo za pridne in za poredne na katero vas lahko uvrstimo in obvestimo, če se sprosti kakšna rezervacija. Pišite nam na info@emanat.si. Jan Rozman bo s Predmetenjem nastopil v Španskih borcih v plesnem dvojčku z Rita Góbi: VOLITANT Antigona v izvedbi Matije Ferlina se bo po gostovanju v Varaždinu že začela pripravljati na nove izzive v prihodnjem letu. Na koncu decembra se obeta tudi gostovanje Jitakami v.2018. Več informacij kmalu!

Če želite še pred 2020 začeti z novoletnimi zaobljubami pridite na Praktikum sodobne plesne umetnosti, ki poteka v Plesnem in gledališkem centru SVŠGUGL. In če želite pod smrekico vseeno kaj položiti, podarite knjigo ali glasbo.

SLIKE