Kako postati dober tat?

2022

Tehnoburleska Tatovi podob /Technoburlesque Image Snatchers Foto / Photo: Marijo Zupanov

Emanatova tehnoburleska Tatovi podob, zasnovana kot telesna raziskava "ljudem" bližjih (pop) umetniških oblik, ki se sprehaja skozi zabavo in kritiko, satiro in tragedijo, glasbo in ples, feminizem in slači-užitek, vabi na na tehnoburleskno delavnico, na kateri boste obdelovali_e čudno čutne tatvine, ki burijo domišljijo in pri gledalcih zbujajo veliko (ne)lagodje.

Delavnico bodo vodili kičasti karakterji in predrzne persone burlesknega kolektiva The Feminalz, ki že od leta 2013 ustvarja neponovljive večere tehnoburleske Tatovi podob.

Na delavnico prinesite svoj najljubši predmet / rekvizit, ki ga boste skozi petje, ples, klovning, burlesko, post queer kabaret in šegavo sprevračanje aktualnih sodobnih fenomenov transformirali v nastop, katerega se ne bi sramoval_a noben_a prav_a tat_ica.

Praktične informacije

Delavnica bo potekala v petek, 25.2. 2022, med 16.00 ter 20.00, v Klubu Jedro Medvode.

Prijava

Prijave s kratko biografijo sprejemamo na info@emanat.si do 20.2.2022. Prijavo lahko opremite s fotografijo, kratkim videom ali drugo obliko predstavitve.

Cena delavnice je 30 EUR. Kotizacijo lahko poravnate z nakazilom preko TRR. Informacije glede plačila dobite ob prijavi.

Podpora

Organizacija: Tatovi podob / Emanat in Zavod Sotočje
Finančna podpora: Mestna občina Ljubljana

Pretekli dogodki

  1. , Klub Jedro Medvode / odpovedano - canceled

SLIKE