Transmittance#2.5

2013
telematični performans
U3, MSUM, Ljubljana, SI

Transmittance#2.5, izveden junija 2013 na trienalu U3 v ljubljanskem MSUM. Triurni projekt bo na ogled v živo ter preko spleta (http://transmittance.si), kjer bodo lahko gledalci spremljali video prenos in preko spletne klepetalnice vstopali v interakcijo z nastopajočimi ter določali potek.

Transmittance @Cyposium

2012
predstavitev
Cyposium, www.cyposium.net

12. oktobra 2012 bo potekal spletni simpozij, ki bo posvečen diskusiji o polju cyberformansa - spletnega performansa v živo, ki je v zadnjih dveh desetletjih doživel velik razmah. Predstavitev Transmittance bo ob 0.00 pm CET.

Transmittance#2.1

2012
telematični performans
Troubles, Les Halles, Bruxelles, BE

Transmittance #2.1 je manjša prilagoditev Transmittance #2 za situacijo na Trouble Festivalu, Les Halles v Bruslju. Triurni streaming dogodek je bil izveden na spletu na http://transmittance.si in v živo v Maison des Arte na vrtu Les Halles.

Transmittance#2

2011
telematični performans
KC Tobačna 001, Ljubljana,SI

Transmittance#2 je bil izveden decembra 2011 v Ljubljani in je bil do tistega trenutka največji Transmittance dogodek. K sodelovanju so bili povabljeni umetniki iz različnih profilov, ki delujejo v slovenskem prostoru. Triurni projekt je bil na ogled v živo ter preko spleta (http://transmittance.si), kjer so lahko gledalci spremljali video prenos in preko spletne klepetalnice vstopali v interakcijo z nastopajočimi ter določali potek.

Transmittance#1.5

2011
avdio-vizualni spletni performans
Studio 17, Ljubljana & ESC Graz, SI, AT

Projekt Transmittance#1.5 je bil izveden kot spletni avdio-vizualni performans v sodelovanju s Galerijo ESC v Gradzu in njihovim projektom mur.sat. Dogodek Transmittance#1.5 je bil izveden v Studiu 17 v Ljubljani, v dogodek pa ste se lahko vključevali na povezavi http://transmittance.si.

Transmittance#1

2011
telematični performans
KC Karl Rojc, Festival Polis, Pula, HR

Projekt Transmittance#1 je bil izveden z lokalnimi umetniki v Puli. Dve uri in pol dolg performans so gledalci lahko spremljali v živo v KC Karl Rojc na festivalu Polis v Puli ali pa so se od doma vanj tudi aktivno vključujevali na http://transmittance.si.

Transmittance#0

2010
večmedijski performans / delo v nastajanju
Teatro Petrella, Longiano, IT

Transmittance#0 je bil izveden kot priprava, preiskus in predstavitev ideje sodelovanja. V deset dnevni rezideci v Teatru Petrella v Longianu so bila razvita orodja za zvok in video, vzpostavljena sodelovanja z lokalnimi ustvarjalci in izvedena neformalna predstavitev.