Novembrske emanacije

2019

Tatovi podo predstavljajo: Življenja in smrti HPD-ja / Image Snatchers present: Lives and Deaths of HPD Foto / Photo: Nada Žgank

Drage emanacije!

Duhovi, čarovnice in druge nadnaravne sile, ki jih odnaša vinotok, se bodo manifestirale v Emanatovih novembrskih dogodkih.
Zgodile se bodo ponovitve predstave Samo za danes v Zagrebu, Ljubljani in Mariboru. HPD se bo trikrat reinkarniral in osupnil Klub Gromka s Tatovi podob predstavljajo: Življenja in smrti HPD-ja. Jan Rozman bo odprl okno v svet internetnih memov s premiero predstave MEMEMEME. Luka Prinčič pa bo Jitakami vnesel v prostor Osmo/za.

Plesalo se bo! V novembru v sodelovanju z SVŠGUGL ponovno zaganjamo Praktikum sodobne plesne umetnosti, otroci od 3. do 9. leta pa se lahko pridružijo Plesalnici, ki poteka v Lutkovnem gledališču Ljubljana.

Pri založbi Kamizdat je včeraj izšla čisto sveža zmešanina Leftovers, ki uspe biti dinamična in pomirjujoča hkrati. Zagrešil jo je Janez Plešnar.

Še nekaj! Zabava leta, na katero vabijo Tatovi podob bo 14. decembra 2019. Če želite biti del tega novoletnega tatinskega vrtinca si že sedaj rezervirajte vstopnice na info@emanat.si.

SLIKE