Sejem na zraku 2023

22.04.2023 - 22.04.2023 Park Zvezda, Ljubljana, SI

Sejem na zraku 2023

Ni samoumevno, da lahko v slovenščini beremo toliko dobrih knjig! Svetovni dan knjige in avtorskih pravic je tudi pri nas povezan z nakupovanjem in podarjanjem knjig, zato skladno s to tradicijo v pisarni Ljubljane, Unescovega mesta literature v sodelovanju s skupnostjo založnikov in založnic v parku Zvezda že tretjič zapored organiziramo knjižni Sejem na zraku.

Sejem je odlična priložnost, da se z obiskom, druženjem, nakupi, in podarjanjem knjig skupaj poklonimo trudu, ki je vedno znova vložen v to, da imamo toliko dobrih knjig.
Vabimo na celodnevni knjižni sejem in spodbujamo: PODARIMO SI KNJIGE OB SVETOVNEM DNEVU KNJIGE!

V parku Zvezda bomo od jutra do noči v sodelovanju s skoraj 50 založbami razprostrli stojnice in mize, obložene z najboljšim, kar lahko ponudijo. Za sejem pripravljajo poseben izbor knjig, tudi s sejemskimi popusti, med njimi številne knjižne novosti. Številni založniki in založnice bodo prisotni na svojih stojnicah, na voljo za srečanja, pogovore in predstavitve knjig.

 

Na stojnici Slovenskih gledaliških založnikov (Slovenski gledališki inštitut, Knjižnica Mgl, Zavod Maska in Emanat) boste našli naše knjige po znižani ceni.

SLIKE